· 

Dinner in the sky

In 2006 zag Dinner in the Sky in Brussel het licht. Oprichters Stefan Kerkhofs & David Ghysels vonden het na 10 jaar en 56 landen (oa de strip in Las Vegas, de Chinese muur, de baai van Sydney..) tijd om er in Brussel nog eens een feestje van te maken. Met 10 Michelin sterrenchefs pakken ze uit met een wereldprimeur: het grootste openluchtrestaurant ter wereld. 5 Dagen, 3 services per dag en 10 sky-platformen, op 50m hoog zorgen dat 4500 fijnproevers het dinner van hun leven meemaken. Ik was erbij en samen met Wout Bru voelde ik me in de hemel.

 

To celebrate its 10th anniversary, Dinner in the Sky aims to raise- literally - Belgian gastronomy to the highest level between 1st & 5th of June. Against the backdrop of the Atomium, 4500 connoisseurs will get to enjoy the creations of 10 Michelin star chefs at a 50-metre height. 

 

C'est en 2006 que Dinner in the Sky a vu le jour à Bruxelles. Ce concept a séduit tout le monde et existe dans pas moins de 56 pays. Viki Geunes('tZilte) Wout Bru(brasserie Bru) Filip Claeys(de Jonkman) Bart De Pooter(De Pastorale) Lionel Rigolet(comme chez soi)

David Martin(La Paix) Yves Mattagne(Sea Grill) Giovanni Bruno(Senzanome) Luigi Ciciriello(la truffe noir) Pascal Devalkeneer(chalet dl Foret)

en natuurlijk als eregast l'eminence grise van de Belgische gastronomie: Pierre Wynants van comme chez soi.

Met aan de uiteinden de twee initiatiefnemers.Reactie schrijven

Commentaren: 0