wine-foodpairing · 01. september 2022
Master of Wine Pedro Ballesteros Torres selecteerde wijnen uit Ribera del Duero en Chef Karel Van Oyen creëerde bijpassende gerechten. Sommelier Joeri De Lille (beste sommelier België 2017) verzorgde de foodpairing.
wine-foodpairing · 22. juli 2022
Chef Seppe Nobels raakte bekend met zijn restaurant "Graanmarkt 13" in Antwerpen. De insteek waren groenten die zelfs op zijn resto-dak groeiden. Na meer dan 10 jaar was het tijd om een andere richting in te slaan... "Richting" wereld, want met zijn nieuw project "Instroom" serveert hij met anderstalige nieuwkomers een fusion kitchen. Seppe's souschefs zijn allemaal hun thuisland ontvlucht, op zoek naar een veiliger leven & ze zijn gepassioneerd door de keuken van hun thuisland. Seppe geeft...
wine-foodpairing · 19. juni 2022
Op een zonnige vrijdagavond in juni fietste ik met een "gastro-copain" door het zomerse Antwerpen. In het onovertroffen "Zeezicht" op de Dageraadplaats dronken we een "bolleke", richting Stadspark over de brug dronken we in Grand Café Capital een tripel d'Anvers en toen kregen we een hongertje. Zoals meestal reden we onze neus achterna en belanden we op het Zuid. Tegen alle verwachtingen in was er nog plaats vrij op het terras van SALT. Hier was ik al ettelijke malen gepasseerd, zonder...
soulmates · 07. juni 2022
soulmates · 07. juni 2022
soulmates · 06. juni 2022
soulmates · 06. juni 2022
soulmates · 06. juni 2022
soulmates · 06. juni 2022
soulmates · 06. juni 2022

Meer weergeven