· 

1e Antwerp Wine Festival


De organisatie zelf heeft vreemd genoeg geen band met wijn. Ze brengen wijnhandelaars en foodtrucks in contact en organiseren zo hun event. En ze zijn er goed in geslaagd: goede lokatie, gemengd publiek met opvallend veel jonge mensen incluis dames, degelijk proefglas, gezellige ambiance, ... Medeorganisator Claus De Winter verzorgde een gesmaakte wijninitiatie. De toegankelijkheid primeerde soms wel eens op de correctheid, maar dat was eerder grappig dan storend. De geschonken wijnen waren van een behoorlijk niveau. oa; een rosé cap classique die Obahma als huiswijn in het witte huis schonk, een wit gevinifieerde tempranillo, een old vine chenin blanc, een wat onrijpe De Toren Délicate, een Conde D'Ervideiro 2014 en een sweet red uit Paarl.Reactie schrijven

Commentaren: 0