· 

Torres Familia

Miguel A. Torres, een iconische wijnbouwer.
Miguel A. Torres, een iconische wijnbouwer.

Op 14 maart gaf Miguel A. Torres in de kelder van restaurant/wijnbar Pazzo te Antwerpen een gepassioneerde masterclass over climate change. Deze bevlogen wijnbouwer, inmiddels 77 jaar jong, is erg begaan met de opwarming van de aarde. Als universitair geschoold chemicus is hij beginnen lezen...50 topwerken over climate change. Hij weet dus waarover hij praat. Met uitgebreide statistieken en grafieken omschreef hij het veranderende klimaat. Aansluitend gaf hij een onderbouwde opsomming wat bodega Torres allemaal doet om zich hiertegen te wapenen. 

Met dank aan Stefaan D'Hondt & Xavier De Keuleneer van het organiserende le Wine.

 

On march 14, Miguel A. Torres surrendered climate change in the cellars of resto/winebar Pazzo Antwerp of a passionate masterclass. This enthusiastic winegrower, now 77 years young, is very concerned about global warming. As a university chemist, he started reading...50 books top works about the subject. With extensive footage, he described the changing climate. Afterwards he gave a well-founded list of what bodega Torres does to guard against it. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0