· 

Opening biomarkt THE BARN te Antwerpen

Op het Zuid in Antwerpen opent op 9/11/19 de 4e vestiging van biomarkt The Barn. De 500 vierkante meter worden gevuld door biologische producten & de oprichters Julien en Quentin zetten in op vers, zo weinig mogelijk verpakkingen, authenticiteit en gezelligheid. Samenwerking met lokale bio-tuiniers & of boeren, die werken op een oppervlakte van maximum 5 hectare zorgen ervoor dat deze partners winstgevend kunnen zijn. Julien De Brouwer loodste me mee naar de wijnen: net zoals voor de andere partners, hebben ze een zeer beperkt assortiment. Dat resulteert in een grotere omzet voor de wijnboer door minder concurrentie. De wijn in bulk is een Bordeaux van Belgen die de ouders van Julien kenden. Half transparant robijnrood, uitbundig rood fruit, licht kruidig, aardse geuren, vanilletoets in de neus. De mond zet sappig aan, frisse rijpe zuren en een zeer zuiver mondgevoel. Geen krachtpatser, maar een sappige, elegante wijn die uitnodigt voor een tweede (en derde) glas. Ik ga binnenkort de andere wijnen proeven en vul dan mijn blog aan. 

Het assortiment groeten, fruit, noten, olijfolie, vlees en vis zag er echt zeer appetijtelijk uit en de prijzen zijn laag ivm met het doorsnee bio aanbod. Ik ben fan.


Reactie schrijven

Commentaren: 0