· 

overgang 2021 naar 2022


Om het ene jaar af te sluiten en het daaropvolgende te beginnen, kwamen we met goede vrienden samen om lekker eten te pairen met lekkere wijn. Eén van die goede vrienden organiseerde, kookte, ontkurkte en diende op. De reeds hoge verwachtingen werden nog overtroffen door -wat de oude Grieken "Techné" noemden, nl "kunstvaardigheid" of het samengaan van kunst & techniek. Onze vriend combineerde zijn vakmanschap als chef en sommelier met creativiteit en talent. De "gulden snede van de foodpairing". De wet van de verhoudingen in culinaire toepassing. Hij zorgde ervoor dat alles samenviel en "lekker" de sleutel was van deze onvergetelijke avond, of zeg maar nacht. Natuurlijk speelde het gezelschap, de mooi gepresenteerde borden, de juiste muziek en het gezellige interieur mee in het totale plaatje. Dikke merci!!!


Reactie schrijven

Commentaren: 0