· 

Montevideo Wine ExperienceMidden de Ciudad Vieja op de hoek van Piedras & Colon zwaaien Nico en sommelier Liber Pisciottano Antunez de wijn-scepter. Vol enthousiasme en in een ongedwongen sfeer schenken ze de glazen vol Uruguayaanse wijn. Zonder probleem gingen ze in op mijn verzoek om de glazen niet te vol te doen om zo meer verschillende wijnen te kunnen proeven. Samen met een verzorgd charcuterie schoteltje, water en professionele uitleg stond dat garant voor een toffe namiddag. 

 

In the middle of the "Ciudad Vieja" on the corner of Piedras & Colon, Nico and sommelier Liber Pisciottano Antunez wave the wine scepter.

Full of enthusiasm and in a casual atmosphere, they serve the glasses full of wine of Uruguay. Without any problem they accept my request not overfill the glasses in order to be able to taste more different wines. Together with a well-cared charcuterie dish, water and a professional explanation, that guaranteed a great educational afternoon.
Ik had de gelegenheid om deze wijnbar nog enkele keren te bezoeken. Een keer waren ze een rek aan het monteren om de "jambon" & worst op te hangen. Dat was grote ambiance, veel lawaai en weinig bediening. En de rekening was navenant: van het huis. De laatste keer was wat minder. Buiten was het 34° celcius en toen Liber binnenkwam maakte hij zich terecht druk over de wijnen die niet gekoeld waren. 's Avonds zijn er vaak optredens met live muziek en dan vloeit de wijn rijkelijk. Uruguayanen houden van feesten, zeker als er wijn wordt geschonken.Reactie schrijven

Commentaren: 0