· 

PASTAMANCINI nodigt uit

In de gezellige locatie van Loes & Krikke in de Congresstraat 42 te Antwerpen, stelde Pastamancini in samenwerking met Carnivale, Terrovin & Boer Ole hun nieuwe samenwerking voor.  Azienda Agricola Mancini produceert in Le Marche Italië, pasta! Maar dan wel uitsluitend met durum-tarwe geoogst op de velden rondom hun bedrijf. Er wordt aan wisselbouw (luzerne, klaver, zonnebloemen, koolzaad, tuinbonen, erwten & kikkererwten) gedaan om de bodem niet uit te putten. Het graan wordt traag gedroogd op lage temperatuur. (beneden de 55°C met minimum pieken van 35°C gedurende 24 tot 44 uur afhankelijk van de pasta vorm)

At MPA they produce pasta with durum wheat that is how & harvest in the fields surrounding the company in the heart of Le Marche region. In an area particularly suited to cereals, they sow the durum in rotation with pulses (alfalfa, clover, chickpea, rapeseed, ...) Mancini pasta is dried slow on low-temperature.

De chefs creëerden rond deze pasta gerechten met de bio-groenten van boer Ole, de natuurwijnen van Terrovin & de vleeswaren van Carnivale.

Hierboven de keuken van Loes & Krikke, Johan met zijn fantastisch vlees uit Spans Baskenland, de Italiaanse pasta-makers, boer Ole, Terrovin aan het werk & de locatie in de Congresstraat te Antwerpen.

    met Johan, delvinico, Dario Puglia & Dirk "d.ish"                      met de Italiaanse crew van Pastamancini                                                                                                   

Reactie schrijven

Commentaren: 0