· 

Tomorrowland België 2019


De media maakten uitvoerig gewag van de culinaire mogelijkheden op het Boomse dance-festival. Er werd onder andere uitvoerig bericht over de Gault&Millau awards die Bành Mi, een Vietnamese sandwich met pullen park uitriepen als beste festival food. Van Tricht & Gastronello kregen lof voor hun ambachtelijke 'tricolore' kaaskroketjes. Verder zijn er verschillende pop-uprestaurants. Naast de Cage Stage kun je tafelen in Mesa, het eigen restaurant van TML dat vorig jaar opende in de Antwerpse Kloosterstraat. Bij B-EAT eet je terwijl bekende DJ's je verwennen met hun sound-creaties. Het Secret Resto heeft slechts 12 plaatsen en is verborgen in the Main Stage. Nick Bril (the Jane) zwaait er met de keuken scepter. Verder heb je ook nog het grillrestaurant Brasa en resto Aperto met zicht op het hoofdpodium. Maar wij gingen af op onze goesting van het moment. Geen tijd om de restos te bezoeken maar tussen het raven, hacken, house style etc... kozen we uit de 120 foodstands  een lekkere hamburger van pulled pork & enkele uurtjes later nog een roasted Chicken Burger (Fourire D'O). We lieten  de love Tomorrow Kebab, de verse ballen van Balls & Glory, de wraps van Dogs & Burgers, de fish & chips (Fish & Eat) de steak van De Laet & Van Haver en de fritten van Swa & Marieke aan onze honger neus voorbijgaan.

In de resto's was de wijn wellicht beter maar op het terrein was de rosé & de witte wijn, uiteraard omwille van de veiligheid in plastic bekers, wel lekker koud maar hemeltergend slecht van smaak.


Reactie schrijven

Commentaren: 0